Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Kuala Lumpur, 26 November 2017 - Minggu pertama cuti sekolah akhir tahun ini tidak disia-siakan oleh beberapa orang remaja yang telah menyertai Kem Generasi Muda Holistik yang merupakan anjuran bersama Pusat Belia Antarabangsa (IYC) dan Centre of Business (CBE) Universiti Malaya dengan kerjasama LahaZone pada 25 hingga 26 November 2017 di Dewan Kampo, IYC.

 

Penyertaan yang melibatkan hampir 100 orang remaja berumur antara 10 hingga 18 tahun dengan pelbagai latarbelakang demografi. Program ini sangat berbeza dari segi pengisiaannya yang mana ianya berasaskan aktiviti bagi membolehkan para peserta menguasai asas kemahiran insaniah seperti teknik mentaliti proaktif, teknik bermonolog, teknik mencipta suis emosi dan teknik-teknik lain yang telah diterokai dalam kehidupan seharian secara holistik. 

 

Penceramah yang telah menjayakan program ini antaranya ialah  YBhg. Dr. Hj. Mohamed Maliki selaku Pengarah IYC, YBhg. Dr. Ahmad Zahiruddin, Pengarah CBE UM, Tuan Osman Affan, Cikgu Jinggo dan Puan Nur Lahaniz Daud. Majlis berakhir dengan penyampaian sijil kepada peserta dan cenderahati kepada peserta yang bertuah.

 

Disediakan oleh : Hazila Kamaruddin

E-mel : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

MAKLUMAN TERKINI

 

 

Makluman  

 

 

 

 

Kini semuanya lebih mudah untuk mengetahui tentang kemudahan dan promosi yang ditawarkan oleh IYC di era digital.
Pelanggan boleh berurusan secara terus dengan kami bagi urusan tempahan dan pertanyaan tentang
pakej- pakej istimewa melalui aplikasi 'Online Chat' (Whatsapp dan Telegram).

Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform
'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

Go to top