Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

News

Kuala Lumpur, 3 September 2020 - Tujuan lawatan ini adalah untuk mendalami ilmu tanaman menggunakan kaedah fertigasi dan tanaman pokok bunga matahari disamping mengukuhkan jalinan kerjasama sebagai rakan strategik IYC serta medium perkongsian ilmu dan amalan terbaik untuk membangunkan para pendidik secara professional dan berkualiti.

Turut hadir Puan Rozita Binti Ahmad, Guru Besar Sekolah Kebangsaan Jalan 3.

#IYCMalaysia
#iycurbanfarming
#foodsecurity
#SDG
#LeaveNoOneBehind

Kuala Lumpr, 28 Ogos 2020 - Pengurusan Pusat Belia Antarabangsa telah melaksanakan perhimpunan bulanan kakitangan IYC bagi bulan Ogos 2020 yang dikendalikan oleh Bahagian Pemasaran bertempat di Pusat Sumber Belia IYC.

Syabas dan tahniah kepada penerima Anugerah Pekerja Terbaik bagi bulan Julai 2020 iaitu Encik Mohd Fauzi Bin Khalip.

Pengisian perhimpunan dilengkapi dengan Taklimat Pelan Anti Rasuah Organisasi (OACP) IYC, Taklimat Manfaat Perlindungan Ikhlas Idaman untuk kakitangan IYC, Penyampaian Anugerah Pekerja Terbaik Bulanan, Penyampaian Cenderhati Hari Lahir Bulan Ogos 2020, Penyampaian hadiah pemenang aktiviti bulan merdeka dan sesi cabutan bertuah.

Sub-kategori

MAKLUMAN TERKINI

Makluman  

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable