Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Polisi Privasi/Privacy Policy

Pusat Belia Antarabangsa menghormati privasi Maklumat Peribadi dengan mematuhi Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 (APDP) dan peruntukan undang-undang lain di Malaysia berhubung dengan privasi dan perlindungan Maklumat Peribadi.

Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung. Sekiranya anda membuat atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi awam lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif.

International Youth Center respects the privacy of personal information in compliance with the Personal Data Protection Act 2010 (PDPA) and other provisions of law regarding on the privacy and protection of personal information.

The webpage explained the privacy base including the usage and information protection pointed by visitors. If you did or send an e-mail with personal details information, probably it will be shared together with the other government agencies to help the effectiveness of the service.

 

 Maklumat Yang Dikumpul/Collected Information

Semua storan elektronik dan penghantaran data peribadi akan dilindungi dan disimpan dengan menggunakan teknologi keselamatan yang sesuai dan tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukan oleh anda melalui e-mel.

All the electronic and personal data detail sending storage will be protected and kept using the latest safety precaution technology version and no personal information is collected when you visit this website except the information submitted by you via e-mail.

 

Apa yang akan Berlaku jika Saya Membuat Pautan kepada Laman Web yang Lain?

Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.

What Happens When I Link to Another Site?

This web site contains links to other websites. This privacy policy only applies to this website only. It should be noted that the website is available in the links may have different privacy policies and visitors are advised to read and understand the privacy policy of every website they visit.

 

Pindaan Dasar

Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan tersebut akan dikemas kini di halaman ini. Dengan melayari halaman ini dengan kerap, anda akan dikemas kini dengan maklumat yang terkini, cara penggunaan laman ini dan bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak yang lain di dalam keadaan tertentu.

Policy Changes

If the privacy policy is change, the amendments will be updated on this page. By visiting this page frequently, you will be updated with the latest information, how to use this site and how the information is shared with other parties in certain circumstances.

BERITA

Lawatan daripada TOCLAN Agritrade Asia Sdn. Bhd

Lawatan daripada TOCLAN Agritrade Asia Sdn. Bhd

01 Julai 2020

Kuala Lumpur, 30 Jun 2020, Pusat Belia Antarabangsa (IYC) telah menerima satu lawatan daripada CREST Malaysia dan TOCLAN Agritrade Asia Sdn. Bhd. Seramai tujuh (7) orang hadir diketuai oleh YBrs....

Perhimpunan Bulanan IYC Bulan Jun 2020

Perhimpunan Bulanan IYC Bulan Jun 2020

16 Jun 2020

Pengurusan Pusat Belia Antarabangsa telah melaksanakan perhimpunan bulanan kakitangan IYC bagi bulan Jun 2020 yang dikendalikan oleh Bahagian Program, bertempat di Bilik Cempaka, IYC. Syabas dan tahniah kepada penerima Anugerah...

Sumbangan Hari Raya kepada Petugas Barisan Hadapan di Pusat Kuarantin IYC

Sumbangan Hari Raya kepada Petugas Barisan Hadapan di Pusat Kuarantin IYC

25 Mei 2020

Kuala Lumpur, 21 Mei 2020 - Pihak Pengurusan IYC telah memberi sedikit sumbangan Hari Raya kepada petugas- petugas barisan hadapan yang sentiasa memberikan komitmen tinggi dalam menguruskan pusat kuarantin di...

MAKLUMAN TERKINI

Makluman  

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua Kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan
berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi
melaksanakan kerja-kerja seperti berikut:

 

http://www.iyckul.org.my/my/?view=article&layout=edit&id=566brosur<span_style=

MUAT TURUN

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable