Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

 

 

PUTRAJAYA - 24 hingga 25 Mei 2014.  Tahun 2014, Pavillion JBS Selangor kali ini menampilkan konsep kafe daripada usahawan belia yang menjalankan perniagaan atas talian bagi menjayakan segmen Pavilion Negeri sempena Festival Belia Putrajaya yang lalu.

 

Di antara faktor pemilihan konsep tersebut adalah berdasarkan kecenderungan belia khasnya pelayar internet dan pembeli secara atas talian sealiran dengan peningkatan penggunaan internet sebagai medium pembelian dan  jualan.  Inisiatif ini diambil bagi mempromosi belia yang berniaga atas talian kepada umum dan menyediakan ruang untuk mereka bertemu pelanggan dengan lebih mesra dan dekat kerana sebelum ini hanya menjalankan jualan di alam maya sahaja.

 

Sehubungan dengan itu, Pavilion Selangor menampilkan artis Izzue Islam, 27Legacytiedye, Mumtaz Soft Ice Cream dan Chusycandy sebagai daya penarik utama kafe di pavilion Selangor dengan keunikan produk – produk mereka yang tersendiri. ini adalah kerana Negeri Selangor mempunyai banyak kafe atau kopitiam dan di sebabkan itu Pavillion Negeri Selangor menampilkan konsep kafe dan perniagaan online pada tahun ini.

  

Disediakan Oleh : Syazwani Binti Haji Mohd Kasim (JBS Selangor)

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

 

Disunting Oleh :  Azrina Binti Aliman (JBS Selangor)

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

 

 

MAKLUMAN TERKINI

 

PERTANDINGAN BOLA JARING TERBUKA IYC 2019  - MUAT TURUN BORANG

  

IYCEP (MALAYSIA-MALDIVES) - DAFTAR

 

IYCEP (TURKEY - POLAND - CZECH REPUBLIC) - DAFTAR

 

 

IYCEP (MALAYSIA - AUSTRALIA) - DAFTAR

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable