Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

 

PUTRAJAYA – 13 OKTOBER 2014. Jabatan Belia dan Sukan Negeri Selangor telah mengambil inisiatif bagi mendapatkan ilmu pengetahuan bagi penulisan artikel untuk  berita yang akan dipaparkan di laman portal KBS dan juga portal JBS Selangor.

Objektif utama bengkel ini adalah untuk memberi pendedahan tentang kaedah terbaik untuk merangka artikel yang sesuai dengan kehendak pembaca dan pengunjung portal. Pengisian bagi bengkel ini telah disampaikan oleh Pegawai Penerangan Kementerian Belia dan Sukan Malaysia, Encik Razali bin Mohd Yassin.  Bengkel ini diteruskan dengan taklimat teknikal berhubung portal yang telah disampaikan oleh Pegawai Teknologi Maklumat, Kementerian Belia dan Sukan Malaysia iaitu Puan Rosazlina binti Adzmi. 

Bengkel ini telah dihadiri oleh ahli jawatankuasa portal JBS Selangor, pegawai penyelaras maklumat di Pejabat Belia dan Sukan Daerah Negeri Selangor serta wakil penyelaras portal daripada JBS Wilayah, JBS Negeri Sembilan, IKBN Peretak, IKBN Dusun Tua, IKBN Kuala Langat dan IKTBN Sepang.

 

Disediakan Oleh : Syazwani Binti Mohd Kasim(JBS Selangor)

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

MAKLUMAN TERKINI

Makluman 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

MUAT TURUN

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable