Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Disediakan Oleh : Syazwani Binti Mohd Kasim (JBS Selangor)

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

20 Mac 2014 – Shah Alam .  Sesi temuduga Anugerah Belia Perdana Peringkat Negeri Selangor kategori Lelaki dan Wanita telah diadakan di Bilik Mesyuarat Jabatan Belia dan Sukan Negeri Selangor untuk mencari calon yang berkelayakan untuk ke peringkat kebangsaan.

Anugerah Belia Negeri Selangor ini adalah merupakan pengiktirafan kerajaan kepada individu – individu mengikut bidang tertentu dalam kegiatan – kegiatan dan aktiviti belia di peringkat negeri.   Penganugerahan ini dibuat sempena sambutan Hari Belia Negara pada 15 Mei setiap tahun.

Keseluruhan calon adalah seramai 13 orang dan panel temuduga adalah terdiri terdiri daripada Professor Dr. Turiman bin Sumdi daripada Universiti Putra Malaysia (UPM) , Encik Lee Teck Hua daripada  Majlis Belia Selangor dan Puan Junaidah binti Mohammad daripada  MARA.

MAKLUMAN TERKINI

 

PERTANDINGAN BOLA JARING TERBUKA IYC 2019  - MUAT TURUN BORANG

  

IYCEP (MALAYSIA-MALDIVES) - DAFTAR

 

IYCEP (TURKEY - POLAND - CZECH REPUBLIC) - DAFTAR

 

 

IYCEP (MALAYSIA - AUSTRALIA) - DAFTAR

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable