Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

SHAH ALAM- 25 JUN 2014. Jabatan Belia dan Sukan Negeri Selangor telah mengadakan Perhimpunan Bulanan bagi bulan Jun tahun 2014.  Perhimpunan tersebut telah dihadiri oleh Pegawai dan Kakitangan peringkat negeri dan daerah.  Perhimpunan dimulakan dengan ucapan daripada Pengarah Jabatan Belia dan Sukan Negeri Selangor, Tuan Haji Makhruzi bin Haji Iksan dan disusuli dengan ceramah daripada Yayasan Pembangunan Ekonomi Islam Malaysia, dengan tajuk ‘Profesion, Integeriti dan Rezeki yang barakah”  sebagai agenda perkongsian ilmu di kalangan pegawai dan kakitangan. 

 

Pada waktu yang sama, Majlis Persaraan Datin Marjorie Jane Raj dan Majlis Perpisahan Encik A. Raman Musbah serta Encik Hatta yang telah bertukar Jabatan atas kenaikan pangkat juga turut diraikan.  Anugerah Khas Pekerja Terbaik Bulanan bagi Bulan Mac hingga Mei 2014 juga turut disampaikan kepada pegawai yang terpilih.

 

 

Disediakan Oleh : Syazwani Binti Haji Mohd Kasim (JBS Selangor)

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

 

MAKLUMAN TERKINI

  

IYCEP (MALAYSIA-MALDIVES) - Sedang berlangsung

 

IYCEP (TURKEY - POLAND - CZECH REPUBLIC) - DAFTAR

 

 

IYCEP (MALAYSIA - AUSTRALIA) - DAFTAR

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable