Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

     KLANG, 21 SEPTEMBER 2014 -  Bertempat di Kompleks Rakan Muda Klang telah berlangsung Bengkel Penulisan Media Kreatif Peringkat Negeri Selangor  anjuran bersama Bahagian Pembangunan Rakan Muda Jabatan Belia dan Sukan Negeri Selangor dan Majlis Belia Selangor.

Program yang telah berlangsung pada 19 hingga 21 September 2014 ini telah berjaya menarik minat seramai 40 orang peserta. Tujuan utama program ini dianjurkan adalah untukMelatih dan melahirkan penulis-penulis dikalangan generasi muda khususnya pengamal media sosial dalam persatuan belia yang menggunakan media sosial sebagai medium penyebaran maklumat dan mewujudkan sekumpulan penulis muda portal yang kreatif dan berinfomasi .

Pejabat Belia dan Sukan Negeri Selangor mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan setinggi-tinggi terima kasih kepada semua pihak yang telah memberikan kerjasama yang sangat baik dalam menjayakan program ini.

Disediakan oleh : Mohd Zaaba Bin Ponrahono

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

MAKLUMAN TERKINI

  

IYCEP (MALAYSIA-MALDIVES) - Sedang berlangsung

 

IYCEP (TURKEY - POLAND - CZECH REPUBLIC) - DAFTAR

 

 

IYCEP (MALAYSIA - AUSTRALIA) - DAFTAR

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable