Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

 

BUKIT KUTU - 11 Jun 2014.   Penjelajahan lasak dan kraf perkhemahan Bukit Kutu adalah program dibawah Aktiviti Badan Operasi Daerah Hulu Selangor 2014.Seramai 42 orang peserta Anugerah Remaja Perdana Daerah Hulu Selangor mereka terdiri daripada calon anugerah gangsa dan perak bagi tahunini telah di pimpin oleh Encik Zuraimi bin Ali merupakan Jurulatih dari Persatuan Jurulatih Rekreasi Kebangsaan Malaysia.

 

Peserta telah berada di kaki Bukit Kutu seawal jam 8.00 pagi dan diberikan taklimat awal mengenai cabaran yang bakal mereka hadapi sepanjang dua hari program ini berlangsung. Pengisian penjelajahan ini memberikan peserta peluang berinteraksi dan bergerak dalam satu pasukan. Disamping itu juga, peserta di dedahkan dengan asas perkhemahan, asas pertolongan cemas dan disiplin dalam melakukan setiap perkara semasa di dalam hutan.                

 

 

Disediakan Oleh : Mohd Syazwan Bin Abdul Rahman 

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

 

 

 

MAKLUMAN TERKINI

 

PERTANDINGAN BOLA JARING TERBUKA IYC 2019  - MUAT TURUN BORANG

  

IYCEP (MALAYSIA-MALDIVES) - DAFTAR

 

IYCEP (TURKEY - POLAND - CZECH REPUBLIC) - DAFTAR

 

 

IYCEP (MALAYSIA - AUSTRALIA) - DAFTAR

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable