Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Hulu Langat, 15 Jun 2014 -  Bertempat di Kem Lubuk Manggis, Hulu Langat telah berlangsung Kursus Asas Kemahiran Kesukarelaan Mycorps Siri 2/2014  anjuran bersama Bahagian Pembangunan Rakan Muda Jabatan Belia dan Sukan Negeri Selangor dan Gerakan Belia 4B(M) Cawangan Rantau Panjang Kapar Selangor.

Program yang telah berlangsung pada 12 hingga 15 Jun 2014 ini telah berjaya menarik minat seramai 40 orang peserta. Tujuan utama program ini dianjurkan adalah untuk memberi fokus kepada program kepimpinan kesukarelaan belia yang bertujuaan mewujudkan pemimpin kesukarelaan tahap tinggi

Pejabat Belia dan Sukan Negeri Selangor mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan setinggi-tinggi terima kasih kepada semua pihak yang telah memberikan kerjasama yang sangat baik dalam menjayakan program ini.

Majlis penutup Kursus Asas Kemahiran Kesukarelaan Mycorps Siri 1/2014 telah disempurnakan oleh Pengarah Jabatan Belia dan Sukan Negeri Selangor,Tuan Haji Markruzi bin Haji Iksan.

  

Disediakan oleh : Mohd Zaaba Bin Ponrahono

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

MAKLUMAN TERKINI

  

IYCEP (MALAYSIA-MALDIVES) - Sedang berlangsung

 

IYCEP (TURKEY - POLAND - CZECH REPUBLIC) - DAFTAR

 

 

IYCEP (MALAYSIA - AUSTRALIA) - DAFTAR

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable