Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

HULU LANGAT - 17 OGOS 2014. Program Kursus Asas Kemahiran Kesukarelaan My Corps Peringkat Negeri Selangor 2014 telah diadakan di Sungai Lopo Village Hulu Langat, dengan kerjasama Gerakan Belia 4B(M) Cawangan Rantau Panjang Kapar, Selangor .  Program ini melibatkan 40 orang peserta daripada pelbagai kaum.   

Objektif utama program ini adalah untuk menggalakan dan meningkatkan semangat kesukarelaan di kalangan belia melalui pengalaman mereka serta menggunkan inisiatif sendiri dalam melaksanakan tugas kesukarelaan di peringkat tempatan dan antarabangsa. 

Program ini juga berfungsi sebagai badan koordinasi dan penyelarasan kepada seluruh badan – badan kesukarelaan yang wujud di Malaysia dan ianya menjadi rujukan kepada penggiat – penggiat sukarelawan yang berminat untuk menyumbang apa sahaja mengikut kemampuan dan kebolehan masing – masing.

Disediakan Oleh : Mohd Zaaba bin Ponrahono

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

MAKLUMAN TERKINI

 

PERTANDINGAN BOLA JARING TERBUKA IYC 2019  - MUAT TURUN BORANG

  

IYCEP (MALAYSIA-MALDIVES) - DAFTAR

 

IYCEP (TURKEY - POLAND - CZECH REPUBLIC) - DAFTAR

 

 

IYCEP (MALAYSIA - AUSTRALIA) - DAFTAR

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable