Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

 

     28 SEPTEMBER 2014, KUALA SELANGOR - Pertandingan Bola Sepak 9 Sebelah  telah berlangsung pada 28 September 2014 bertempat di Stadium Kuala Selangor.  Objektif khusus kejohanan ini adalah untuk menyemarak dan menggalakkan lagi penyertaan masyarakat untuk bersukan. Sebanyak hampir 20 pasukan bola sepak sekitar Daerah Kuala Selangor telah mengambil bahagian dalam kejohanan ini. Pertandingan bola sepak 9 sebelah ini adalah salah satu daripada 7 acara sukan yang dianjurkan bersempena Karnival Liga Sukan Untuk Semua (LSUS) di peringkat Daerah Kuala Selangor.

Program anjuran Pejabat Belia dan Sukan Daerah Kuala Selangor ini telah mendapat kerjasama yang baik dari Persatuan Bola Sepak Amatur Daerah Kuala Selangor. Pertandingan ini telah dirasmikan oleh Yang Berhormat Tuan Haji Jakiran Jacomah, ADUN Bukit Melawati, Kuala Selangor.

Disediakan Oleh : Mohd Amirul Hafiz bin Arshad (PBSD K.SELANGOR)

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

MAKLUMAN TERKINI

 

PERTANDINGAN BOLA JARING TERBUKA IYC 2019  - MUAT TURUN BORANG

  

IYCEP (MALAYSIA-MALDIVES) - DAFTAR

 

IYCEP (TURKEY - POLAND - CZECH REPUBLIC) - DAFTAR

 

IYCEP (MALAYSIA - AUSTRALIA) - DAFTAR

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable