Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

KLANG, 21 NOVEMBER 2014 – Latihan Sukan Futsal dan Petanque telah menjadi pilihan bagi Sekolah Kebangsaan Abdul Samat dalam Program Perkhidmatan Latihan Sukan Orang Kurang Upaya (PLS) Daerah Klang 2014 bermula Bulan Ogos hingga November 2014.

Program latihan selama 4 bulan itu dipenuhi dengan pelbagai program latihan tentang kemahiran teori dan praktikal oleh jurulatih professional kepada 26 peserta yang terdiri daripada pelajar OKU sekolah.

Majlis Perasmian Penutup dan Penyampaian Sijil disambut dengan meriah oleh pihak sekolah dengan persembahan daripada pelajar-pelajar OKU seperti persembahan nasyid, koir, tarian dan diakhiri dengan demo dan mini sukan futsal dan petanque daripada pelajar yang terlibat. Hadir dalam majlis En. Mohd Hairudin Bin Mohd Nor, Pengurus Kompleks Rakan Muda Daerah Klang.

Disediakan Oleh : Normiza Binti Kadar Maidin  ( PBSD Klang )

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

MAKLUMAN TERKINI

  

IYCEP (MALAYSIA-MALDIVES) - Sedang berlangsung

 

IYCEP (TURKEY - POLAND - CZECH REPUBLIC) - DAFTAR

 

 

IYCEP (MALAYSIA - AUSTRALIA) - DAFTAR

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable