Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

 

SEKINCHAN 11 Mei 2014. Kursus Kepimpinan Organisasi Tahap 1 Peringkat Daerah Hulu Selangor 2014 telah diadakan pada 9 hingga 11 Mei 2014 bertempat di Sekin Fisherman Village, Sekinchan Selangor. Seramai 42 orang peserta belia daripada Daerah Hulu Selangor telah menyertai kursus yang dianjurkan oleh Pejabat Belia dan Sukan Daerah Hulu Selangor.

 

Objektif bengkel yang telah berlangsung selama tiga hari dua malam ini adalah bertujuan melengkapkan para belia dengan ilmu pengurusan dan pentadbiran yang cekap dan proaktif dalam mengendalikan sesebuah organisasi belia. Selain itu juga, bengkel ini mengasah kemahiran dan kebolehan kepimpinan para belia untuk bekerja di dalam kumpulan dan bekerjasama di antra satu sama lain.

 

Kursus ini telah dirasmikan oleh Encik Nur Azhan Bin Amir selaku Pegawai belia dan Sukan Daerah Hulu Selangor, serta turut terlibat menjayakan kursus ini adalah Pengerusi dan Ahli Jawatankuasa Persatuan BEST Hulu Selangor.    

 

 

Disediakan Oleh : Mohd Syazwan Bin Abdul Rahman

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

 

Disunting Oleh : Syazwani Binti Haji Mohd Kasim

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

 

 

 

 

MAKLUMAN TERKINI

  

IYCEP (MALAYSIA-MALDIVES) - Sedang berlangsung

 

IYCEP (TURKEY - POLAND - CZECH REPUBLIC) - DAFTAR

 

 

IYCEP (MALAYSIA - AUSTRALIA) - DAFTAR

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable