Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

PERLIS – 20 OGOS 2014.  Kontigen Negeri Selangor mensasarkan 10 emas dalam Kejohanan Sukan Paralimpiad XVII di Perlis pada tahun ini. Keseluruhan Kontigen Negeri Selangor adalah seramai 97 orang yang terdiri daripada atlet, pegawai pengiring, pengurus dan jurulatih.  Permulaan acara bagi Sukan Paralimpiad di Perlis adalah dengan Majlis Perasmian Perkampungan Sukan yang telah diadakan di UITM Perlis serta dirasmikan oleh Menteri Besar Perlis iaitu YAB Dato' Seri Azlan Bin Man.

Sebelum itu, pada 18 Ogos 2014 yang lalu, Bengkel Pembangunan Persatuan Sukan dan Rekreasi OKU Peringkat Negeri Selangor 2014 dan Majlis Penyerahan Bendera bagi Kontigen Negeri Selangor telah diadakan di Kompleks Rakan Muda Klang.  Antara objektif bagi bengkel tersebut adalah untuk meningkatkan pengetahuan, kepimpinan dan pengurusan serta menyelaras program dan aktiviti sukan OKU bagi PESRON Negeri Selangor.

 

Disediakan Oleh: Syazwani Binti Mohd Kasim

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

MAKLUMAN TERKINI

  

IYCEP (MALAYSIA-MALDIVES) - Sedang berlangsung

 

IYCEP (TURKEY - POLAND - CZECH REPUBLIC) - DAFTAR

 

 

IYCEP (MALAYSIA - AUSTRALIA) - DAFTAR

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable