Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

BANTING, 14 JUN 2014 – Unit Sukan PBSD Kuala Langat dengan Kerjasama Kelab Belia Unggul telah melaksanakan Program Komuniti Fit Malaysia (Senamrobik) sempena Program “Fiesta Kampungku Kanchong Darat”  bertempat di Dewan Semarak, Kg. Kanchong Darat, Banting.  

 

 

Program ini telah dihadiri oleh seramai lebih kurang 220 orang peserta terdiri dari pelbagai lapisan masyarakat dan peringkat umur. Program ini bertujuan untuk memastikan setiap lapisan masyarakat berpeluang untuk melibatkan diri didalam aktiviti kecergasan yang membawa manfaat dari aspek kesihatan dan perpaduan. 

 

Program ini juga turut diserikan dengan kehadiran artis jemputan Rahim Sepahtu dan turut hadir bersama pada program ini ialah Pengerusi Pembangunan Luar Bandar (MPLB), Dato’ Hj. Sulaiman Bin Mohd. Karli dan Puan Zuraidah Yusoff, Pegawai Belia dan Sukan Daerah Kuala Langat.

 

 

Disediakan Oleh: Mastijah Binti Insuin (PBSD Kuala Langat)

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

 

 

 

 

 

 

 

MAKLUMAN TERKINI

Makluman  

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

MUAT TURUN

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable