Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

 

SEPANG, APRIL 2014 – Kejohanan Futsal 1 Malaysia Daerah Sepang  2014 telah dirasmikan oleh ADUN Dengkil, YB Tuan Shahrum Bin Mohd Shariff bertempat di Ole Futsal, Zetcom Business Centre.

Dua kategori dipertandingkan iaitu kategori lelaki dan wanita yang menyaksikan 64 pasukan bersaing dalam kategori lelaki dan 10 pasukan bagi kategori wanita. Kejohanan ini merupakan anjuran bersama Pejabat Belia dan Sukan Daerah Sepang,Persatuan Belia Bukit Changgang dan Majlis Belia Negeri Selangor Daerah Sepang.

Kejohanan yang menawarkan johan kategori lelaki, hadiah RM1000 bersama piala pusingan telah dimenangi oleh Penawar A. Tempat kedua dimenangi oleh PBBC Mastura, ketiga  dan keempat. Bagi kategori wanita, RM700 bersama piala pusingan, dimenangi oleh SFR Princess. Tempat kedua, PBBC Grab dan tempat ketiga Monster Inc.

Hadir sama pada kejohanan futsal kali ini ialah Datuk Marsum Bin Paing, Ketua UMNO Bahagian Sepang bagi menyampaikan hadiah kepada para pemenang.

 

Oleh : Nurshafira Hamzah (PBSD Sepang)

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

 

MAKLUMAN TERKINI

  

IYCEP (MALAYSIA-MALDIVES) - Sedang berlangsung

 

IYCEP (TURKEY - POLAND - CZECH REPUBLIC) - DAFTAR

 

 

IYCEP (MALAYSIA - AUSTRALIA) - DAFTAR

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable