Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

SERDANG, 11 DISEMBER 2014 – Daerah Klang telah dinobat sebagai pemenang di Majlis Anugerah Sukan Untuk Semua (ASUS) Peringkat Negeri Selangor 2014 bagi Kategori Keluarga Aktif dan Penggerak Sukarelawan di Gita Bayu, Serdang pagi tadi.

     Bagi Kategori Keluarga Aktif telah dimenangi oleh Keluarga En. Zamrisham Bin Kamaruddin dari Kelab Sukan Bola Sepak Putra Kapar (PKFC). Beliau mempunyai tiga orang cahaya mata lelaki yang aktif di dalam sukan bola sepak dan turut mewakili Malaysia sehingga ke peringkat Antarabangsa.

     Terdapat persaingan yang sengit di dalam Kategori Penggerak Sukarelawan. Namun begitu nasib telah menyebelahi En. Zairy Bin Rosli dari Klang untuk tampil sebagai pemenang berdasarkan sumbangan beliau sebagai sukarelawan semenjak tahun 2001 hingga 2014 lagi dan begitu aktif sebagai instruktor dan penceramah serta kerja-kerja sukarelawan. Masing-masing membawa pulang Wang Tunai RM 1, 500.00 beserta sijil dan plak kemenangan.

Disediakan Oleh : Normiza Binti Kadar Maidin  ( PBSD Klang )

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

MAKLUMAN TERKINI

Makluman 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

MUAT TURUN

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable