Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

     

     KUALA SELANGOR, 21 SEPTEMBER 2014 – Karnival Liga Sukan Untuk Semua (LSUS) Peringkat Daerah Kuala Selangor 2014 acara bola jaring telah diadakan di Kompleks Sukan Daerah Kuala Selangor, pada 21 September 2014. Kejohanan ini dianjurkan oleh Pejabat Belia dan Sukan Daerah Kuala Selangor dengan kerjasama Persatuan Bola Jaring Daerah Kuala Selangor. Sebanyak 9 kumpulan telah berentap disepanjang kejohanan ini bagi meraih wang tunai bebanyak RM 1000 untuk johan, RM 800 untuk naib johan dan RM 400 untuk tempat ketiga.

 

Penyampaian sijil dan hadiah wang tunai telah disampaikan oleh oleh En. Pn. Kamsah Aris selaku Pengerusi Persatuan Bola Jaring Daerah Kuala Selangor. Objektif utama LSUS ini dianjurkan adalah untuk menggalakkan masyarakat bersukan secara berterusan dan membudayakan sukan diseluruh negara terutamanya diperingkat komuniti.

 

 

Disediakan Oleh : Mohd Amirul Hafiz bin Arshad (PBSD K.SELANGOR)

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

MAKLUMAN TERKINI

  

IYCEP (MALAYSIA-MALDIVES) - Sedang berlangsung

 

IYCEP (TURKEY - POLAND - CZECH REPUBLIC) - DAFTAR

 

 

IYCEP (MALAYSIA - AUSTRALIA) - DAFTAR

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable