Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

KLANG, 19 April 2014 – Seramai lebih 48 orang  peserta Bengkel Women Fitness Daerah Klang 2014 anjuran Pejabat Belia dan Sukan Daerah Klang dengan kerjasama daripada Selangor Fit And Relax Youth Club, Kelab Bell Belia Tamil Daerah Klang dan Jump For Heart Health Services.  

Program dengan pengisian aktiviti seperti ujian saringan kesihatan (BP, BMI, Ukur Lilit Pinggang), ceramah tentang kepentingan dan teknik senaman yang betul, pemakanan yang sihat serta latihan litar dan senamrobik telah memberikan sambutan yang baik dikalangan peserta program.   

Majlis Perasmian Penutup dan Penyampaian Sijil telah disempurnakan oleh Puan Norazreen Binti Sulaiman, Penolong Pengarah Rakan Muda Jabatan Belia dan Sukan Negeri Selangor. Di dalam ucapannya beliau menegaskan sebagai wanita perlu memupuk kesedaran yang tinggi di dalam diri dan memastikan membuat pemeriksaan kesihatan sekurang-kurangnya 6 bulan sekali untuk sihat dan cergas serta bebas daripada sebarang penyakit berbahaya  seperti barah payudara, kanser dan sebagainya yang seringkali menyerang wanita.

 

Disediakan Oleh : Normiza Binti Kadar Maidin  ( PBSD Klang )

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

 

 

MAKLUMAN TERKINI

 

PERTANDINGAN BOLA JARING TERBUKA IYC 2019  - MUAT TURUN BORANG

  

IYCEP (MALAYSIA-MALDIVES) - DAFTAR

 

IYCEP (TURKEY - POLAND - CZECH REPUBLIC) - DAFTAR

 

 

IYCEP (MALAYSIA - AUSTRALIA) - DAFTAR

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable