Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

 

 

HULU SELANGOR  25-27 April 2014.  Karnival Fiesta Mesra Belia 1 Malaysia Peringkat Negeri Selangor  yang telah diadakan di Dataran Shadiman, Bukit Changgang Sepang  telah menarik banyak penyertaan belia di program - program yang dipertandingkan.  Objektif program adalah untuk menggalakkan penyertaan belia dalam program - program sosial dan kekal aktif dalam setiap program yang dilaksanakan.

Kesemua peserta daripada Daerah Hulu Selangor di bawah Majlis Belia Selangor telah memberikan komitmen sepenuhnya bagi setiap pertandingan yang disertai sehingga memperolehi hasil yang memberangsangkan. 

Pencapaian yang telah diperolehi adalah Johan bagi Pertandingan Kompang Formasi, Naib Johan Pertandingan Kawad Kreatif, Naib Johan Pertandingan Qari Tilawah Al-Quran dan tempat ketiga Pertandingan Pidato.

 

Disediakan oleh : Syazwan bin Abdul Rahman (PBSD Hulu Selangor)

 

 

 

MAKLUMAN TERKINI

 

PERTANDINGAN BOLA JARING TERBUKA IYC 2019  - MUAT TURUN BORANG

  

IYCEP (MALAYSIA-MALDIVES) - DAFTAR

 

IYCEP (TURKEY - POLAND - CZECH REPUBLIC) - DAFTAR

 

 

IYCEP (MALAYSIA - AUSTRALIA) - DAFTAR

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable