Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

BUKIT SENTOSA, 11 JULAI 2014 – Seramai lebih kurang 50 orang peserta  program Bubur Lambuk Ramadhan 2014 yang juga peserta Anugerah Remaja Perdana Rakan Muda Badan Operasi Daerah Hulu Selangor telah bersama-sama dengan Ibu Bapa mereka menjayakan Program Bubur Lambuk Ramadhan 2014.

Program ini bertujuan memupuk minat generasi muda bersama-sama dalam memberi sumbangan dan berkngsi dengan masyarakat. Peserta sukarelawan telah dibahagikan kepada  empat kumpulan bagi melaksanakan tugas dan tanggungjawab yang diberikan oleh Pengerusi MAPIM Daerah Hulu Selangor merangkap Pemimpin dan Mentor Peserta ARPRM Daerah Hulu Selangor bagi tahun 2014.

Antara aktiviti dan tugas yang telah dilaksanakan dengan jayanya oleh peserta sukarelawan adalah menyediakan bahan-bahan memesak, membungkus dan mengedarkan di Bazar Ramadhan Jalan Seroja Bukit Sentosa 2.

Majlis perasmian dan penyampaian Bubur Lambuk telah disempurnakan oleh Tuan Mat Nadzari Ahmad Dahlan Yang Behormat ADUN Batang Kali yang meluangkan masa untuk hadir bersama-sama di tapak Bazar.

               

Disediakan Oleh : Mohd Syazwan Bin Abdul Rahman(PBSD Hulu Selangor)

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

MAKLUMAN TERKINI

 

PERTANDINGAN BOLA JARING TERBUKA IYC 2019  - MUAT TURUN BORANG

  

IYCEP (MALAYSIA-MALDIVES) - DAFTAR

 

IYCEP (TURKEY - POLAND - CZECH REPUBLIC) - DAFTAR

 

 

IYCEP (MALAYSIA - AUSTRALIA) - DAFTAR

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable