Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

  

SHAH ALAM, 20 JUN 2014 – Jabatan Belia dan Sukan Negeri Selangor telah menghantar 3 pasukan bola sepak yang layak ke pertandingan akhir bagi menyertai Kejohanan Bola Sepak 9 Sebelah Peringkat Kebangsaan yang bakal diadakan pada 20 hingga 22 Jun 2014 di Putrajaya.  

Kejohanan tersebut telah dirasmikan oleh YB Menteri Belia dan Sukan Malaysia pada jam 5.00 petang tadi di Stadium Pancarona, Putrajaya.  Turut hadir di majlis perasmian itu,  beberapa orang pegawai kanan Kementerian Belia dan Sukan serta Pengarah Jabatan Belia dan Sukan Negeri Selangor, Tuan Haji Makhruzi bin Haji Iksan selaku ketua kontijen  yang sentiasa menyokong dan memberi sokongan penuh kepada pasukan Selangor iaitu Pasukan Selangor A (Alumni UITM Malaysia), Pasukan Selangor B( Hornet FCB) ,dan juga Pasukan C (Samba Sport Studio) hingga layak ke peringkat akhir.

 

Disediakan Oleh : Syazwani Binti Haji Mohd Kasim(JBS Selangor)

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

 

 

 

MAKLUMAN TERKINI

  

IYCEP (MALAYSIA-MALDIVES) - Sedang berlangsung

 

IYCEP (TURKEY - POLAND - CZECH REPUBLIC) - DAFTAR

 

 

IYCEP (MALAYSIA - AUSTRALIA) - DAFTAR

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable