Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

KLANG, 12 NOVEMBER 2014 – Seramai 150 pelajar SMK Perempuan Kapar dirai dan dianugerahkan Pingat Gangsa dalam Majlis Pentauliahan Anugerah Remaja Perdana Rakan Muda Daerah Klang 2014 pagi ini.

Program bermula dengan perkongsian ilmu dan pengalaman daripada Cik Shantila Vegosin A/P Veerayah yang merupakan satu-satunya penerima anugerah Pingat Emas ARPRM di daerah Klang. Tayangan slaid persembahan semasa beliau melengkapkan komponen anugerah Emas di Negara India dan Sarawak telah menarik minat serta memberikan inspirasi kepada semua penerima anugerah yang hadir.

Majlis perasmian telah disempurnakan oleh Pegawai Belia dan Sukan Daerah Klang, En. Azrul Hafiz Bin Mohamad. Rata-rata penerima anugerah begitu teruja dan bersemangat untuk menyambung anugerah ke tahap Perak selepas tamatnya majlis pentauliahan apabila ditemubual.

 

 

Disediakan Oleh : Normiza Binti Kadar Maidin  ( PBSD Klang )

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

MAKLUMAN TERKINI

 

PERTANDINGAN BOLA JARING TERBUKA IYC 2019  - MUAT TURUN BORANG

  

IYCEP (MALAYSIA-MALDIVES) - DAFTAR

 

IYCEP (TURKEY - POLAND - CZECH REPUBLIC) - DAFTAR

 

 

IYCEP (MALAYSIA - AUSTRALIA) - DAFTAR

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable