Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Hanoi, 13 Mei 2022 - YBrs.Dr. Mohamed Maliki Bin Mohamed Rapiee, Pengarah IYC telah mengadakan satu pertemuan bersama NGO 2030 Youth Force di Hanoi, Vietnam. Perbincangan ini telah diadakan di Green One UN House bersama Cik Vuong Hong Ngoc, Youth Community Engagement Officer, United Nations Development Programme dan wakil daripada NGO 2030 Youth Force iaitu Cik Dao Ngoc Phuong Linh - Chairwoman, Encik Le Hoang Hai - National Coordinator, Cik Nguyen Dieu Linh - Research & Development Coordinator dan Cik Pham Nguyen Khanh Linh - Assistant to National Coordinator.

Antara agenda perbincangan adalah perkongsian inisiatif dan program SDG yang IYC telah dilaksanakan sejak tahun 2016, perkongsian tentang peranan IYC sebagai Pusat Pengantarabansaan Belia dan potensi kerjasama dua hala dalam Latihan, Program Pertukaran Belia dan Program Latihan Internship. 2030 Youth Force Vietnam yang mempunyai hubungan kuat bersama 2030 Youth Force Asia Pasific turut menawarkan kerjasama bagi membuka Cawangan 2030 Youth Force Malaysia. Melalui kolaborasi ini akan memberi ruang dan peluang yang lebih luas bagi bakat serta pimpinan Belia Malaysia memainkan peranan pada peringkat serantau dan Antarabangsa.

Turut dikongsikan ialah pelaksanaan program Malaysia Youth SDG Summit yang akan diadakan di IYC pada 11-12 Jun 2022.

IYC amat gembira dengan memperkembangkan rangkaian dan kolaborasi antarabangsa terutamanya di rantau Asia Tenggara melalui pertemuan ini.

#IYCMalaysia

#SDG2030

#KeluargaMalaysia

 

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top