Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

KUALA LUMPUR, 24 Mei 2017 Seramai 30 orang kakitangan IYC di semua peringkat telah menghadiri Kursus ISO 9001: 2015 Pemahaman dan Pelaksanaan pada 22-23 Mei baru-baru ini bertempat di Bilik Sakura, IYC.

Kursus ini diadakan bertujuan untuk memahami konsep dan keperluan pematuhan dalam Standard ISO 9001:2015 yang telah ditambahbaik seterusnya membangunkan dokumen bagi melaksanakan Sistem Pengurusan Kualiti 9001:2015.  Kursus ini telah dijayakan oleh En. Basri Zainol selaku penceramah dari SIRIM STS Sdn. Bhd. 

Perlaksanaan kursus ini sedikit sebanyak dapat membantu kakitangan IYC untuk membuat persediaan bagi menambahbaik Sistem Pengurusan Kualiti ISO 9001: 2008 kepada ISO 9001: 2015. Pelaksanaan Sistem Pengurusan Kualiti ini juga memberi impak dan benchmark kepada imej IYC sebagai sebuah organisasi yang menawarkan kemudahan dan perkhidmatan serta program-program kepada pelbagai lapisan masyarakat samada di peringkat nasional mahupun antarabangsa. 

 

Disediakan oleh: Dewi Yusmalaila binti Muhamad

E-mel: Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Disunting oleh: Hazila binti Kamaruddin

E-mel: Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

MAKLUMAN TERKINI

Makluman  

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable