Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Kuala Lumpur, 21 September 2017 – Pusat Belia Antarabangsa (IYC) telah menerima delegasi lawatan daripada Korea Youth Work Agency (KYWA) pada 21 September 2017. Lawatan ini disertai oleh seramai 15 orang wakil KYWA yang diketuai oleh En. Kim Hyeongkyeom, Pengurus Besar Korea Youth Exchange Center. Lawatan ini bertujuan untuk bertukar-tukar fikiran dengan pihak IYC dalam mengurus fasiliti belia serta penganjuran program pembangunan belia bersifat antarabangsa.

Taklimat berkaitan Pusat Belia Antarabangsa telah disampaikan oleh Ketua Bahagian Program IYC iaitu Encik Marzuki bin Hashim sebagai wakil pengurusan IYC. Selain daripada sesi taklimat, pelawat telah dibawa untuk melihat kemudahan-kemudahan di IYC serta Projek Pertanian Bandar IYC di ruang bangunan IYC. Kesemua delegasi sangat teruja melihat projek pertanian bandar yang diusahakan oleh IYC dengan penggunaan ruang yang sangat minimum, yang juga mampu memuatkan penternakan ikan selain daripada sayur-sayuran.

                                                                         Disediakan oleh : Muhamed Harith Bin Mohd Hanafi                                                                                                                                                                 E-mel : Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

                                                                                     Disunting oleh : Marzuki Bin Hashim                                                                                                                                                                              E-mel : Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.    

MAKLUMAN TERKINI

Makluman  

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable