Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay
PEKAN, 6 FEBRUARI 2016 Ketua Setiausaha Kementerian Belia dan Sukan, Datuk Jamil Salleh adalah di antara 14 yang dianugerah Darjah Sri Sultan Ahmad Shah Pahang (SSAP) yang membawa gelaran Dato’ Sri dalam satu istiadat yang berlangsung di Istana Abu Bakar disini hari ini.
 
Seramai 256 menerima darjah kebesaran sempena ulang tahun hari Keputeraan Sultan Pahang. Pada majlis yang sama, Timbalan Ketua Pengarah Pembangunan Rakan Muda, Engku Azmi Engku Mohd. Basri dianugerahkan Darjah Indera Mahkota Pahang ( DIMP) yang membawa gelaran Dato’. Beliau adalah di antara seramai 85 individu yang dianugerahkan darjah ini.

Warga Team KBS merakamkan sekalung tahniah buat kedua-dua pemimpin tertinggi KBS ini dan mendoakan agar kedua-duanya akan terus berjaya didalam kerjaya dan kehidupan disamping terus memimpin untuk melonjakkan nama Kementerian Belia Dan Sukan di puncak kegemilangan.

Oleh : Razali Haji Mohamed Yassin ( Unit Komunikasi Korporat KBS)
Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

MAKLUMAN TERKINI

Makluman  

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable