Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay
 
SEPANG, 31 OKTOBER 2016 - Pengarah dan kakitangan serta 31 orang pelajar IKTBN Sepang telah terlibat dengan Kejohanan Sukan ILKBS Se-Malaysia kali ke 30 Tahun 2016 di IKBN Naka, Kedah pada 17 Oktober hingga 19 Oktober 2016 yang lalu. 

Kontinjen IKTBN Sepang telah diketuai oleh En. Khairul Adri bin Dato’ Rosli, Ketua Cawangan Pengurusan Pelajar dan dibantu oleh En. Roslan bin Ahmad, Ketua Unit Bina Insan. Pengurus dan Jurulatih yang terlibat terdiri daripada En. Ubendran a/l Velaisham (Bolasepak), En. Muzri Affandi bin Jamaluddin (Badminton), En. Mohd Zali Zam bin Hussain (Sepaktakraw) dan Pn. Norjihan binti Ngadiman (Bolajaring) dibantu oleh En. Mohd Rozita bin Deraman.

Majlis pelepasan kontinjen untuk bergerak ke IKBN NAKA telah disempurnakan oleh Timbalan Pengarah (HEP), En. Shamsul bin Musa selaku Penyelaras Kontinjen pelajar pada 16 Okt 2016. Pengarah IKTBN Sepang, Dr.Ir.Azmi bin Ahmad telah menyambut kepulangan kontinjen pada 20 Oktober 2016.


Disediakan Oleh : Roslan bin Ahmad (Ketua Unit Bina Insan, IKTBN Sepang)
Disunting oleh : Shahrom Abdullah (UKK)

MAKLUMAN TERKINI

Makluman  

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable