Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Kementerian Belia dan Sukan Malaysia (KBS) dan Pusat Belia Antarabangsa (IYC) telah menyertai World Urban Forum 10 (WUF10) di Abu Dhabi, UAE yang juga merupakan tindakan susulan daripada penyertaan IYC ke 1st UN Habitat Assembly di Nairobi, Kenya pada 2018 dan Asia Pacific Urban Forum (APUF 7) di Pulau Pinang dan SDG Summit Malaysia di Kuala Lumpur pada tahun 2019. Program WUF 10 ini berlangsung selama 6 hari.

Ucap Utama disampaikan oleh YBhg Datuk M Noor Azman Bin Taib, Timbalan Ketua Setiausaha (Pengurusan), Kementerian Belia dan Sukan Malaysia yang bertajuk "The role of youth organizations and independent bodies in creating peaceful, just and inclusive societies".

Tan Sri Maimunah Sharif, Pengarah Eksekutif UN Habitat dalam ucapan pembukaannya telah memberi jaminan bahawa forum sebegini tidak lagi menjadi sekadar ruang perbahasan dan perkongsian global, bahkan akan disusuli dengan tindakan yang proaktif.

MAKLUMAN TERKINI

Makluman 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua Kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, 
berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia 
dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut:

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua Kontraktor Bumiputera yang berpengalaman,
berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia
dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut:

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

MUAT TURUN

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable