Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Kuala Lumpur, 16 Januari 2020 - Pelaksanaan Bengkel bertujuan mendapatkan pandangan serta perkongsian impak projek daripada empat rakan strategik IYC yang terlibat dalam pelaksanaan program SDG IYC bermula tahun 2017.

Bengkel ini juga menjadi platform bagi peserta dan rakan strategik untuk berkongsi idea dan kaedah serta pendekatan yang lebih efisyen dengan impak yang lebih besar seterusnya relevan kepada kumpulan golongan sasar di samping memastikan setiap penganjuran program mengandungi nilai yang menyokong kepada 17 Matlamat Pembangunan Lestari (SDG).

Pihak pengurusan IYC juga turut menyerahkan sumbangan geran program kepada Athena Holdings Sdn Bhd, Majlis Belia Orang Asli Malaysia (MBOAM), Malaysia Humanitarian Movement (MHM) dan pihak Scopurs Malaysia yang diharapkan mampu membantu semua pemegang taruh menyelaras program-program yang telah dirancang.

MAKLUMAN TERKINI

Makluman  

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable