Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Polisi Privasi/Privacy Policy

Pusat Belia Antarabangsa menghormati privasi Maklumat Peribadi dengan mematuhi Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 (APDP) dan peruntukan undang-undang lain di Malaysia berhubung dengan privasi dan perlindungan Maklumat Peribadi.

Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung. Sekiranya anda membuat atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi awam lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif.

International Youth Center respects the privacy of personal information in compliance with the Personal Data Protection Act 2010 (PDPA) and other provisions of law regarding on the privacy and protection of personal information.

The webpage explained the privacy base including the usage and information protection pointed by visitors. If you did or send an e-mail with personal details information, probably it will be shared together with the other government agencies to help the effectiveness of the service.

 

 Maklumat Yang Dikumpul/Collected Information

Semua storan elektronik dan penghantaran data peribadi akan dilindungi dan disimpan dengan menggunakan teknologi keselamatan yang sesuai dan tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukan oleh anda melalui e-mel.

All the electronic and personal data detail sending storage will be protected and kept using the latest safety precaution technology version and no personal information is collected when you visit this website except the information submitted by you via e-mail.

 

Apa yang akan Berlaku jika Saya Membuat Pautan kepada Laman Web yang Lain?

Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.

What Happens When I Link to Another Site?

This web site contains links to other websites. This privacy policy only applies to this website only. It should be noted that the website is available in the links may have different privacy policies and visitors are advised to read and understand the privacy policy of every website they visit.

 

Pindaan Dasar

Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan tersebut akan dikemas kini di halaman ini. Dengan melayari halaman ini dengan kerap, anda akan dikemas kini dengan maklumat yang terkini, cara penggunaan laman ini dan bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak yang lain di dalam keadaan tertentu.

Policy Changes

If the privacy policy is change, the amendments will be updated on this page. By visiting this page frequently, you will be updated with the latest information, how to use this site and how the information is shared with other parties in certain circumstances.

Go to top
BCMath lib not installed. RSA encryption unavailable