Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

Kuala Lumpur, 28 Ogos 2021 - Tahniah kepada semua peserta yang telah menjayakan program Teroka Tani Maya pada 28 Ogos 2021 secara atas talian.
Penyertaan seramai 52 orang belia dalam program ini telah dibahagikan kepada empat (4) kumpulan yang diberi nama Betik, Durian, Cempedak dan Nangka.
 
Sepanjang tempoh program ini berlangsung, peserta telah diberi pendedahan, perkongsian serta diberi pengalaman teroka pertanian yang
berkaitan isu semasa, ilmu pertanian di Malaysia dan sistem pengurusan pertanian.
 
Terima kasih kepada YBrs.Ts.Dr.M Umaiyal atas perkongsian ilmu dalam program ini. Pengumuman pemenang juga telah disempurnakan oleh YBrs.Dr. Mohamed Maliki Mohamed Rapiee, Pengarah IYC.
Syabas kepada tiga (3) pasukan yang telah berjaya dalam pertandingan ini. Semoga ianya bukan sekadar pertandingan, malah sesuatu pembelajaran yang bermanfaat. 👏👏👏

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top