Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

CHERAS, Kuala Lumpur – Pihak Pengurusan Pusat Belia Antarabangsa (IYC) telah mengatur satu Taklimat Perkongsian Ilmu, Aktiviti Pengurusan Persekitaran Berkualiti (QE) / 5S dan Majlis Perpisahan Pelajar Praktikal, Universiti Teknologi Mara (UITM), Puncak Alam, Selangor  pada 17 Jun 2015 (Rabu) bertempat di Bilik Sakura, PBA.

Dua (2) orang pegawai PBA telah dipilih untuk mengikuti program XIII Asian Youth Council (AYC) General Assembly - One Asia Youth Mongolia:Youth's Role In The Future Sustainable Development Goals (SDGs) iaitu  Pn. Sofia Aniza bt. Hj. Shafiei dan En. Jadzreill b. Jaafar. Dalam sesi perkongsian ilmu, mereka telah menceritakan serba ringkas tentang fakta-fakta am mengenai negara Mongolia, pengalaman dan beberapa tayangan video berkaitan aktiviti dan program tersebut.

Aktiviti Pengurusan Persekitaran Berkualiti (QE) / 5S berlangsung selepas selesai sesi taklimat perkongsian ilmu. Pn. Sanawiyah bt. Zainal Ariffin, selaku Setiausaha Jawatankuasa Induk Persekitaran Berkualiti Amalan 5S telah mengadakan kuiz berkaitan aktiviti amalan 5S di PBA.

Pengurusan IYC turut mengadakan majlis perpisahan bagi meraikan pelajar praktikal dari UiTM iaitu En. Muhammad Hafiz bin Omar, yang ditempatkan di Bahagian Akaun dan Kewangan. Beliau telah memulakan latihan industri pada 2 Mac 2015  dan berakhir pada 19 Jun 2015.

 

Disediakan oleh: Dewi Yusmalaila binti Muhamad

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.       

Disunting oleh: Hazila binti Kamaruddin

 

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top