Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

KUALA LUMPUR, 24 Disember 2014 – Taklimat Organisasi Keselamatan (OKK) dan Pasukan Tindakan Keselamatan (Emergency Response Team) telah dikendalikan oleh Bahagian Pentadbiran Jawatankuasa Keselamatan dan Kebakaran IYC bertempat di Bilik Bunga Raya, IYC semalam.

 

Taklimat ini telah disampaikan oleh PKPgB Ab. Rahman bin Abu Hasan dari Jabatan Bomba dan Penyelamat, Bandar Tun Razak, Cheras.

 

Seramai 28 orang Kakitangan IYC termasuk pelajar praktikal dari Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM) dan Politeknik Muadazam Shah telah menghadiri taklimat tersebut. Taklimat diadakan adalah memberi pendedahan mengenai Organisasi Keselamatan (OKK) dan peranan Pasukan Tindakan Keselamatan di IYC.

 

Taklimat berakhir dengan sesi bergambar.

 

 

 

Disediakan oleh: Dewi Yusmalaila binti Muhamad

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    

 

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top