Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay
 
 
PUTRAJAYA, 6 JANUARI 2017 – Sesi Teh Tarik YBhg Dato’ Ketua Setiausaha, Kementerian Belia dan Sukan bersama Persatuan Pembantu Operasi, Pemandu
dan Pembantu Awam (POPPA) telah diadakan pada jam 5.00 petang bertempat di Diamond Lounge, Aras 7, Menara Kementerian Belia dan Sukan. Sesi ini diadakan khusus untuk membincangkan perkara-perkara yang merangkumi aspek kebajikan, prosedur kerja, kewangan dan hal-hal lain yang berkaitan dengan POPPA.

Wakil daripada POPPA diberi peluang untuk membincangkan dan mengutarakan keperluan mereka secara langsung kepada YBhg Dato’ KSU yang merupakan Pegawai Pengawal kementerian ini. Sesi ini turut dihadiri oleh Encik Ahmad Hassanuddin Afendy Bin Ridzuan, Setiausaha Bahagian Khidmat Pengurusan dan 8 orang anggota POPPA.

Majlis Bersama Jabatan (MBJ) KBS pula diwakili oleh Encik Sahrizan Bin Asar dari Skim Perkhidmatan Pemandu, dan Encik Yusoff Bin Abdullah pula dari Skim Perkhidmatan Pembantu Awam.

Sesi Teh Tarik seperti ini akan diteruskan bersama dengan kumpulan-kumpulan pekerja yang lain bagi membolehkan interaksi langsung antara kumpulan pekerja dengan YBhg Dato’ KSU secara informal dan santai.

Oleh: Bahagian Khidmat Pengurusan

Disunting oleh: Hairol Hisham bin Hamdan (Unit Komunikasi Korporat)
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAKLUMAN TERKINI

 

 

Makluman  

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN 2022
Seluruh warga IYC mengucapkan selamat menyambut Tahun Baharu 2022 kepada seluruh rakyat Malaysia.

 

 

 

 
 
Pelawaan adalah dibuka kepada semua Kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut:

Untuk maklumat lanjut, Sila klik disini

 

Kini semuanya lebih mudah untuk mengetahui tentang kemudahan dan promosi yang ditawarkan oleh IYC di era digital.
Pelanggan boleh berurusan secara terus dengan kami bagi urusan tempahan dan pertanyaan tentang
pakej- pakej istimewa melalui aplikasi 'Online Chat' (Whatsapp dan Telegram).

Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform
'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

Go to top