Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay
 
 
PUTRAJAYA, 6 JANUARI 2017 – Sesi Teh Tarik YBhg Dato’ Ketua Setiausaha, Kementerian Belia dan Sukan bersama Persatuan Pembantu Operasi, Pemandu
dan Pembantu Awam (POPPA) telah diadakan pada jam 5.00 petang bertempat di Diamond Lounge, Aras 7, Menara Kementerian Belia dan Sukan. Sesi ini diadakan khusus untuk membincangkan perkara-perkara yang merangkumi aspek kebajikan, prosedur kerja, kewangan dan hal-hal lain yang berkaitan dengan POPPA.

Wakil daripada POPPA diberi peluang untuk membincangkan dan mengutarakan keperluan mereka secara langsung kepada YBhg Dato’ KSU yang merupakan Pegawai Pengawal kementerian ini. Sesi ini turut dihadiri oleh Encik Ahmad Hassanuddin Afendy Bin Ridzuan, Setiausaha Bahagian Khidmat Pengurusan dan 8 orang anggota POPPA.

Majlis Bersama Jabatan (MBJ) KBS pula diwakili oleh Encik Sahrizan Bin Asar dari Skim Perkhidmatan Pemandu, dan Encik Yusoff Bin Abdullah pula dari Skim Perkhidmatan Pembantu Awam.

Sesi Teh Tarik seperti ini akan diteruskan bersama dengan kumpulan-kumpulan pekerja yang lain bagi membolehkan interaksi langsung antara kumpulan pekerja dengan YBhg Dato’ KSU secara informal dan santai.

Oleh: Bahagian Khidmat Pengurusan

Disunting oleh: Hairol Hisham bin Hamdan (Unit Komunikasi Korporat)
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top