Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Kuala Lumpur, 18 September 2021 - Program Sekolah SDG diteruskan dengan tiga (3) sesi yang melibatkan belia-belia hebat yang terlibat secara langsung dan tidak langsung dalam program serta projek yang berkaitan dengan Matlamat Pembangunan Lestari (SDG).
 
Sesi 3 bermula dengan perkongsian daripada Saudara Mohammad Hafeez Bin Zainal Abidin yang merupakan Pengasas Inisiatif @thegoodsociety IIUM
 
Sesi 4 mengetengahkan perkongsian dari saudari Nur Kamilah Binti Mohd Fauzy yang merupakan seorang tenaga pengajar FITWANITA dari IIUM.
 
Sesi 5 telah menampilkan wanita muda yang hebat dan berpengalaman luas dalam bidang usahawan sosial iaitu saudari Sharifah Norizah Binti Syed Ahamad Kabeer.
 
Tiga sesi perkongsian ini memberi fokus kepada tajuk "Kita Barisan Hadapan".
 

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top