Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay
 
 
Kuala Lumpur, 16 September 2021 - Pengisian Sesi pertama dalam Program Sekolah SDG anjuran Pusat Belia Antarabangsa dengan Kerjasama Sejahtera Centre For Sustainability and Humanity, IIUM telah disempurnakan oleh Pengarah IYC, YBrs.Dr. Mohamed Maliki Mohamed Rapiee.
 
Sesi yang telah dijalankan melalui wadah aplikasi zoom telah melibatkan penyertaan seramai 65 orang yang terdiri daripada para pelajar dan guru sekolah menengah dari Negeri Johor, Melaka, Negeri Sembilan dan Selangor.
 
Perkongsian dalam sesi ini lebih memberi fokus kepada erti dan gambaran tentang maksud Matlamat Pembangunan Mampan atau lebih dikenali sebagai Sustainable Development Goals (SDG), seterusnya mencungkil pandangan serta pemikiran peserta berhubung peranan yang boleh dilaksanakan di kalangan dan peringkat generasi muda.
 

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top