Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

Program ini merupakan inisiatif IYC terhadap matlamat "Sustainable Development Goals" (SDG) yang ke-2 iaitu membantu dan memastikan golongan yang memerlukan dalam komuniti berdekatan atau sekitar IYC yang mengalami kesukaran keperluan makanan disamping meningkatkan akses kepada makanan dikala dunia dilanda pandemik Covid-19.

 

Inisiatif ini juga dapat meningkatkan peranan IYC dalam pelaksanaan matlamat SDG ke-3 untuk mempromosi kehidupan yang sihat serta menggalakkan kesejahteraan kepada masyarakat di semua peringkat lapisan umur dan latar belakang. Matlamat ini dilaksanakan dengan menjadikan persekitaran IYC sebagai platform program "Genki@iyc".

 

Program ini juga merupakan salah satu pengisian IYC dalam pelaksanaan aktiviti sempena Hari Belia Negara 2021.

#IYCMalaysia

#LeavingNoOneBehind

#HariBeliaNegara2021

#kitajagakita

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top