Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

 

Bukit Jelutong - Pusat Belia Antarabangsa dengan kerjasama Katzen telah menyertai satu program sukarelawan membantu membersihkan pusat jagaan kucing terbiar “Katzen Cat Sanctuary” di Bukit Jelutong, Shah Alam. Program ini telah dijalankan pada 14 Mac 2015, hari Sabtu yang lalu. Program ini telah disertai oleh 30 sukarelawan dari IYC, Katzen Sanctuary dan Rey Charity Drive.

Program selama satu hari ini adalah bagi membantu pusat ini membersihkan kawasan dan tempat pusat jagaan yang mempunyai lebih dari 50 ekor kucing terbiar yang telah diselamat dalam beberapa program yang telah dijalankan semasa IYC – UTC Mycats Rescue Rehome Rehab yang lalu.

Kucing – kucing terbiar ini telah diselamatkan dan diberikan tempat tinggal yang baru selain makanan serta diberi rawatan sekiranya perlu. Rata – rata sukarelawan yang telah menyertai program amat gembira dan berbesar hati kerana dapat membantu didalam kerja amal menyelamatkan kucing – kucing terbiar ini. Mereka juga mengharapkan supaya lebih banyak program – program seperti ini dijalankan bagi memberi kesedaran kepada masyarakat mengenai kerja – kerja amal seperti ini.

Program ini telah berakhir dengan sesi foto berkumpulan pada jam 6.00 petang.

 

Disediakan oleh : Mohd Fauzi Khalip

E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top