22 Ogos 2019, Pihak Pengurusan IYC mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak Guru Besar Sekolah Kebangsaan Seri Bintang Selatan, Cheras Kuala Lumpur kerana telah melaksanakan Program Pecutan Akhir bagi pelajar tahun 6 buat kali ke-5 di Pusat Belia Antarabangsa bermula pada 20 hingga 22 Ogos 2019.

Pihak IYC sangat berbesar hati dan menyokong pelaksanaan program-program sebegini pada masa akan datang di mana secara tidak langsung para pelajar dapat memahami peranan dan fungsi yang dimainkan oleh IYC dalam aspek pembangunan belia secara khusus dan program yang boleh disertai sehingga di peringkat Antarabangsa, selain dari menyediakan kemudahan yang boleh digunakan oleh pelbagai lapisan masyarakat.

Terima kasih kepada guru penyelaras program ini iaitu Puan Zarina Jamil. Majlis Penutup Program telah disempurnakan oleh Puan Halizah Abdul Hamid selaku Penolong Kanan Tadbiran & Kokurikulum pada 22 Ogos 2019 dan turut diserta wakil dari Pengurusan IYC iaitu Puan Hasnila Mohd Jani selaku Eksekutif Kanan (Pentadbiran).

Pengurusan IYC mendoakan semoga para pelajar dari SK Seri Bintang Selatan beroleh keputusan yang cemerlang dalam UPSR 2019!!!

FaLang translation system by Faboba