Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

KUALA LUMPUR, 24 April 2015 – Program 3rd International Youth Leadership Conference (IYCL) Diplomacy anjuran OSIRIS International dengan kerjasama Pusat Belia Antarabangsa (IYC) telah diadakan pada 23 April 2015 di Bilik sakura, IYC. Program ini melibatkan penyertaan seramai 20 orang dari Negara Yemen, Pakistan, Filipina, Singapura, Nageria, Indonesia dan Malaysia.

                                      

Pengisian program termasuk taklimat ringkas mengenai IYC dan program-program pembangunan belia yang disampaikan oleh En. Salehuddin bin Ghazali, Eksekutif (Program). Ucapan aluan telah disampaikan oleh Cik Azura Abidin selaku Pengarah IYC dalam majlis tersebut.

 

Peserta juga dibawa melawat bilik-bilik penginapan dan kemudahan di IYC serta promosi aktiviti-aktiviti yang akan dijalankan pada Hari Terbuka IYC 2015 bersempena ulangtahun IYC yang ke-27 tahun.

 

 

Disediakan oleh: Dewi Yusmalaila binti Muhamad

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    

 

Disunting oleh: Hazila binti Kamaruddin

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top