Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Pengurusan Pusat Belia Antarabangsa telah melaksanakan perhimpunan bulanan kakitangan IYC bagi bulan Jun 2020 yang dikendalikan oleh Bahagian Program, bertempat di Bilik Cempaka, IYC.

Syabas dan tahniah kepada penerima Anugerah Pekerja Terbaik bagi bulan yang berikut, Bulan Februari - Encik Mohd Aminnullah Bin Mohd Hanapiah , Bulan Mac - Puan Ismazira Bt. Che Ismail, Bulan April - Cik Norhayazi Bt. Mohamad Kasim dan  Bulan Mei - En. Muhammad Faeez Bin Ayob.

Pengisian perhimpunan dilengkapi dengan Sesi Perkongsian Ilmu daripada tiga (3) orang kakitangan IYC dengan tajuk masing-masing, Penyampaian Anugerah Pekerja Terbaik Bulanan, Penyampaian Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) 2019, Penyampaian Cenderhati Hari Lahir dan sesi perkenalan diri daripada En. Pathma Seelan A/L Subramaniam, Timbalan Pengarah Pusat Belia Antarabangsa

 

 

MAKLUMAN TERKINI

 

 

Makluman  

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN 2022
Seluruh warga IYC mengucapkan selamat menyambut Tahun Baharu 2022 kepada seluruh rakyat Malaysia.

 

 

 

 
 
Pelawaan adalah dibuka kepada semua Kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut:

Untuk maklumat lanjut, Sila klik disini

 

Kini semuanya lebih mudah untuk mengetahui tentang kemudahan dan promosi yang ditawarkan oleh IYC di era digital.
Pelanggan boleh berurusan secara terus dengan kami bagi urusan tempahan dan pertanyaan tentang
pakej- pakej istimewa melalui aplikasi 'Online Chat' (Whatsapp dan Telegram).

Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform
'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

Go to top