Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Kuala Lumpur, 7 Julai 2020 - Satu perbincangan cadangan berkaitan Projek “Indoor LED Based Farming for Veggies and Strawberries at IYC” dikongsikan oleh pihak CREST Malaysia kepada Pengurusan IYC. Perbincangan dipengerusikan oleh YBrs. Dr. Mohamed Maliki Mohamed Rapiee, Pengarah IYC.

Perbincangan melibatkan pakar-pakar dari pelbagai sektor, antaranya ialah YBrs. Dr. Nor Azmi Alias, CREST; Dato' Rosli Sharif, Chairman Eco Green Global Sdn. Bhd ; Cik Latifah Bt. Merais, Timbalan Pengarah dari Bahagian Pembangunan Industri Tanaman, Jabatan Pertanian ; Prof Madya Dr Halimi Mohd Saud, Timbalan Dekan Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia ; Professor IR. Dr. Nasrudin bin Abd Rahim, UM Power Energy Dedicated Advance Centre (UMPEDAC) dan Deputy Vice Chansellor Research & Innovation ; Dr. Muhamad Hazwan bin Md Daut dari CREST, Encik Ho Ten Fook, Pegawai Kuasa Usaha, Bahagian Pembangunan Industri Tanaman Selangor, Serdang ; Encik Muhammad Islah bin Ishak, Penolong Pengarah Bahagian Pertanian Bandar ; Puan Norazlina Bt. Mat Baharin, Penolong Pengarah Bahagian Pertanian Bandar dan Encik Rosli Bin Ismail, Penolong Pegawai Pertanian, Bahagian Pertanian Bandar .

Harapan IYC semoga projek yang memberi impak yang tinggi kepada kelestarian alam dan kesejahteraan hidup melalui pendekatan teknologi dapat direalisasikan.

#IYCMalaysia
#SDG
#foodsecurity
#iycurbanfarming
#LeavingNoOneBehind

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top