Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Bukit Jalil, 29 Mac 2022 - Perbincangan awal perancangan Program Pelancongan Perubatan Sukan (Sports Health Tourism Program) antara Pusat Belia Antarabangsa (IYC) dan Institut Sukan Negara (ISN) telah berlangsung di Institut Sukan Negara, Bukit Jalil.
 
Pelancongan perubatan sukan berpotensi menjadi penyumbang kepada pemulihan sektor pelancongan perubatan yang telah menjana sebanyak RM1.7 bilion kepada negara pada 2019.
Cadangan kolaborasi IYC-ISN ini bakal menawarkan pakej pelancongan perubatan sukan dan perkhidmatan sains sukan termasuk penginapan kepada pelancongan domestik melibatkan pengiat sukan, persatuan dan kelab sukan sekolah dan universiti terutamanya golongan belia.
 
Perbincangan tersebut dipengerusikan oleh YBrs. Encik Ahmad Faedzal Md. Ramli, Ketua Pegawai Eksekutif, Institut Sukan Negara. Turut hadir bersama YBrs. Dr. Mohamed Maliki Bin Mohamed Rapiee, Pengarah Pusat Belia Antarabangsa.
 
Sebagai agensi yang sama-sama bernaung di bawah Kementerian Belia dan Sukan, IYC dan ISN yakin bahawa kerjasama strategik kedua-dua organisasi ini mampu memberi manfaat kepada rakyat khususnya dalam aspek industri dan pembangunan sukan serta kesihatan.
 
 

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top