Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

2 Oktober 2019 - Program ini merupakan acara tahunan anjuran Yuvsatta Organisation Chandigarh, India. Program bermula pada 29 September hingga 2 Oktober 2019 dengan tema "Leave No One Behind". Penyertaan seramai 100 orang belia daripada pelbagai negara antaranya Afghanistan, Syria, Sudan, Indonesia, Myanmar, Nepal, Bangladesh, Philippines, Sri Lanka, Austria, United State, Vietnam, Malaysia, Uganda, Australia dan tidak ketinggalan sukarelawan India seramai 300 orang.

Pengurusan IYC sebagai rakan strategik sentiasa menyokong gerakan dan usaha dalam memperjuangkan pembangunan belia terutamanya yang memberi fokus kepada teras pengantarabangsaan belia itu sendiri. Penglibatan 3 orang pegawai IYC dalam program ini dapat membantu dalam memperluas dan memperkukuhkan lagi jaringan sedia ada.

Pengisian program yang padat melibatkan sesi dialog yang menyentuh tentang isu keharmonian sejagat dan perbincangan kumpulan yang turut membincangkan pembangunan "sustainability on environment"diperingkat agensi masing-masing.

Program ini juga turut meraikan sambutan 150 tahun Mahatma Gandhi yang merupakan pejuang rakyat India dan perarakan untuk mengutip plastik bagi kempen "No plastic".

#Letsdomore#GYPF2019#LeaveNoOneBehind#Chandigarh#Mohali#Youth#Peace

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top