Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

2 Oktober 2019 - Program ini merupakan acara tahunan anjuran Yuvsatta Organisation Chandigarh, India. Program bermula pada 29 September hingga 2 Oktober 2019 dengan tema "Leave No One Behind". Penyertaan seramai 100 orang belia daripada pelbagai negara antaranya Afghanistan, Syria, Sudan, Indonesia, Myanmar, Nepal, Bangladesh, Philippines, Sri Lanka, Austria, United State, Vietnam, Malaysia, Uganda, Australia dan tidak ketinggalan sukarelawan India seramai 300 orang.

Pengurusan IYC sebagai rakan strategik sentiasa menyokong gerakan dan usaha dalam memperjuangkan pembangunan belia terutamanya yang memberi fokus kepada teras pengantarabangsaan belia itu sendiri. Penglibatan 3 orang pegawai IYC dalam program ini dapat membantu dalam memperluas dan memperkukuhkan lagi jaringan sedia ada.

Pengisian program yang padat melibatkan sesi dialog yang menyentuh tentang isu keharmonian sejagat dan perbincangan kumpulan yang turut membincangkan pembangunan "sustainability on environment"diperingkat agensi masing-masing.

Program ini juga turut meraikan sambutan 150 tahun Mahatma Gandhi yang merupakan pejuang rakyat India dan perarakan untuk mengutip plastik bagi kempen "No plastic".

#Letsdomore#GYPF2019#LeaveNoOneBehind#Chandigarh#Mohali#Youth#Peace

MAKLUMAN TERKINI

 

 

Makluman  

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN 2022
Seluruh warga IYC mengucapkan selamat menyambut Tahun Baharu 2022 kepada seluruh rakyat Malaysia.

 

 

 

 
 
Pelawaan adalah dibuka kepada semua Kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut:

Untuk maklumat lanjut, Sila klik disini

 

Kini semuanya lebih mudah untuk mengetahui tentang kemudahan dan promosi yang ditawarkan oleh IYC di era digital.
Pelanggan boleh berurusan secara terus dengan kami bagi urusan tempahan dan pertanyaan tentang
pakej- pakej istimewa melalui aplikasi 'Online Chat' (Whatsapp dan Telegram).

Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform
'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

Go to top