Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

 

28, Ogos 2019, Pejabat Kementerian Pelancongan, Seni dan Budaya Malaysia (MOTAC) Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur bersama pihak Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) telah melaksanakan pemeriksaan ke atas bilik penginapan dan kemudahan serta perkhidmatan lain yang ditawarkan oleh IYC.

Pemeriksaan ini dilaksanakan bagi tujuan pengelasan taraf bintang sebagai usaha memantau, memelihara dan meningkatkan kualiti kemudahan dan perkhidmatan industri perhotelan negara agar ianya memenuhi ekspektasi pelancong antarabangsa dan domestik.

Terima kasih kepada Encik Mohammad Sha'ari dari MOTAC dan Puan Shahida dari DBKL atas teguran dan pandangan untuk penambahbaikan semasa pemeriksaan dijalankan.

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top