Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay
 
KUALA LUMPUR, 26 SEPTEMBER 2016 – YBrs. Dr. Hjh. Wasitah Hj. Mohd Yusof, Ketua Pegawai Eksekutif IYRES pada hari ini telah membentangkan hasil kajian berkaitan Pembangunan Belia di Malaysia dan juga Kajian Impak Program Anugerah Remaja Perdana (ARP) melalui penyelidikan IYRES bertempat di Pusat Belia Antarabangsa (IYC), Bandar Tun Razak, Kuala Lumpur bersempena dengan program Gold Award International Network (GAIN).
Tujuan pembentangan adalah untuk memberikan pendedahan kepada peserta impak pelaksanaan program ARPRM di Malaysia untuk dijadikan bahan rujukan kepada peserta sebagai panduan dalam melaksanakan program seumpama ini di negara masing-masing. GAIN merupakan sebuah organisasi yang menggabungkan alumni Penerima Emas dari seluruh dunia bagi program The Duke of Edinburgh International Award yang berpangkalan di London.

Ia merupakan program yang bertujuan untuk mengumpulkan Alumni Penerima Emas tersebut daripada pelbagai negara Komanwel termasuk Malaysia. Program kali ini bertemakan “Youth Empowerment For A Better World” yang bertujuan membincangkan pelan tindakan bagi memastikan semua Penerima Emas agar terus menyumbang kepada negara dan dunia selaras dengan matlamat utama pelaksanaan program The Duke of Edinburgh International Award.

GAIN 2016 telah dihadiri seramai 40 orang yang terdiri daripada ahli-ahli Award Holders Association dan para sukarela daripada negara Malaysia, Korea, Ghana, Kenya, Mauritius dan Rodrigues.


 
Disediakan Oleh: Siti Shazwani binti Md Yusoof This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Disunting Oleh: Wan Nor Iza Mohd Nor This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top