Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay

Kuala Lumpur, 14 Disember 2020 - Mesyuarat Penyelarasan Jawatankuasa Induk Program Komuniti Gotong Royong Bekalan Air Bersih di Telang Usan, Miri Sarawak, secara bersiri pada 7hb Disember 2020 dan 14hb Disember 2020.

Mesyuarat adalah berkaitan dengan penyelarasan peringkat induk pelaksanaan Porgram Bekalan Air Bersih di Kg. Long Latei dan Kg. Long Sayan di Sarawak bagi pembabitan agensi di bawah Kementerian Belia Dan Sukan serta sukarelawan dari Alumni MyCorps, Alumni Peserta MFLS, sukarelawan MyHumanitarian dan juga pembabitan sukarelawan tempatan.

Sesi Perbincangan ini telah dihadiri oleh wakil dari JBSN iaitu En Sabran b. Abd Bahar, Timbalan Ketua Pengarah Bah Pembangunan Rakan Muda, turut hadir wakil Bah Rakan Muda, wakil I-Lead, wakil dari IYRES, wakil dari UKK KBS, wakil dari Bah Pembangunan Kemahiran Belia serta pihak MyHumanitarian yang merupakan Rakan Strategik IYC bagi pelaksanaan program ini. Program ini juga mendapat sokongan penuh oleh Kerajaan Negeri Sarawak.

Program ini merupakan kesinambungan kejayaan program yang sama di Kg Long Puak, Kg Umah Akeh dan SK ST. Pius yang telah berhasil menerima bekalan air bersih setelah sekian lama.

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top