Arabic Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Hindi Japanese Korean Malay
 
JITRA, 20 OKTOBER 2016 – IKBN Jitra telah menjadi lokasi pilihan Cawangan Operasi Latihan(OL), Bahagian Pembangunan Kemahiran Belia (BPKB) bagi mengadakan Mesyuarat Pengarah-Pengarah ILKBS. 

Mesyuarat telah dihadiri oleh Pengarah-pengarah cawangan dan semua Pengarah ILKBS. Pelaksanaan mesyuarat ini adalah bertujuan bagi membincangkan perkara-perkara berkaitan pengurusan ILKBS, laporan terkini kewangan institut, dan isu-isu yang melibatkan operasi dan pengurusan di ILKBS.

Dengan adanya platform seperti ini segala penambahbaikan, masalah, dan isu-isu yang timbul dapat diatasi dan diselesaikan dengan lebih baik dan sistematik. Selepas berlangsungnya Mesyuarat Pengarah-pengarah ILKBS, Ketua Pengarah Bahagian Pembangunan Kemahiran Belia (BPKB), YBrs. Dr. Hjh. Wasitah binti Haji Mohd Yusof mengambil peluang ini untuk melawat IKBN Jitra.

Lawatan ini telah diiringi oleh Pengarah-pengarah Cawangan, Pengarah-pengarah IKBN dan ketua-ketua jabatan dengan melihat bengkel-bengkel dan kelas latihan serta kemudahan yang ada di sana. Turut diadakan sesi perjumpaan bersama Pegawai dan Kakitangan IKBN Jitra bagi memberi amanat dan beramah mesra bersama warga IKBN Jitra.


Disediakan oleh : Mohd Norzaidi Mohd Radzi (Bahagian Pembangunan Kemahiran Belia,KBS) 
Disunting oleh : Lizza Imelia M. Sulanah (Unit Komunikasi Korporat, KBS)

MAKLUMAN TERKINI

 

 

 

 

 

 

PAKEJ MAJLIS HARI RAYA

Tawaran bermula pada 9 Mei hingga 30 Jun 2022.

Harga Pakej bermula RM 61.80 🤗🤗🤗Tempah sekarang untuk Majlis Hari Raya anda !!!

📞 03 - 91719204 /05📧 marketing@iyckul.org.my
* Tertakluk kepada terma dan syarat

 

 

 

PENGUMUMAN 📢
 
Pengurusan IYC menangguhkan program IYC Envoy Europe 2022 yang dijadualkan berlangsung
di Poland, Czech Republic, Austria, Slovakia dan Hungary pada 21 Jun hingga 5 Julai 2022 pada satu tarikh yang akan dimaklumkan dari masa ke semasa menerusi laman sesawang dan laman sosial IYC.
 
Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, boleh merujuk kepada
Encik Jadzreill Jaafar di talian 03-91719204 atau +60 18-988 5276.
 

 

KENYATAAN TENDER

Pelawaan adalah dibuka kepada semua kontraktor Bumiputera yang berpengalaman, berkelayakan dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dalam bidang berkenaan bagi melaksanakan kerja-kerja seperti berikut : 


Jangan lupa untuk imbas kod bar di paparan banner bagi urusan yang menggunakan platform 'Whatsapp' dan sertai saluran telegram 'IYCRESIDENCEKL' untuk berhubung dengan kami.

 

 

TEMPAH KEMUDAHAN IYC

Tempah bilik penginapan dan kemudahan IYC sekarang ! Untuk maklumat lanjut,sila hubungi kami di talian 03-91719204/5 atau layari http://live.ipms247.com/booking/book-rooms-yayasanpusatbeliaantarabangsa

 

 

 

 

 

 

Go to top